Ledig

17:07 20090819

Hejsan

Sex dagar kvar till löning och helgen efter löniningen blir det uppsala! Fan va roligt det ska bli åka iväg dit och ut på krogen! 

Har hjälp pappa med huset idag, vi ska isolera efter grunden så vi har grävt och gejer, och imorgon ska vi lägga ut isoleringen sen är det typ färdigt. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag.

Vet inte vad jag ska skriva, tänkte att jag skriver ett inlägg så jag håller mig uppdaterad, för annars är det lite väl tråkigt kanske..

Kan ni något om fysik så fattar ni denna bild, haha så jävla bäst!!


Hejs

Emil Malm
2009-08-19 @ 17:11:08 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Run DMC och Aerosmith

00:52 20090818

Hejsan! Amanda tyckte att jag var oaktiv på min blogg, och det kan jag väl hålla med om, jag har inte skrivit på ett tag och det är väl dålig stil antar jag. Men har jobbat så mycket och vänt på dygnet så jag har inte alls tänkt på att skriva något!

Men nu sitter jag här och pratar med Amanda på msn, en söt och mycket trevlig tjej som jag har lärt känna en smula genom jobbet! Nu vet jag inte vad jag ska skriva men jag tipsar er om att söka på Run Dmc feat Aerosmith på tuben riktigt skön låt..

Fan vad jag älskar att det regnar så mycket som det gör, det är ett så mysigt ljud och jag tycker att det är mysigt med regn, fast jag är ensam och kan inte riktigt mysa med någon och det är väl mindre bra.. 

Hejs

Emil Malm
2009-08-18 @ 00:56:41 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag

16:44 20090815

Tjenare tjenare!

Såg att jag hade rekordmånga läsare igår, det känns bra! Tack för det!!!

Idag så sitter jag som igår och dricker kaffe och väntar på att jag ska till jobbet om 45min.. Vaknade kvart i fyra idag inte lika roligt..
Vill liksom hinna göra annat på dagarna också. Men det är bara idag och imorgon sen är jag ledig i fyra dagar, can you belive that?! Kommer vara ganska skönt måste jag få säga, eftersom jag inte har varit ledig i mer än en dag i sträck sen jag började jobba. Men kommer kanske att bli tråkigt och inte veta vad jag ska göra, men jag längtar tills veckan efter nästa som jag då förmodligen åker ner till borlänge och träffar alla kompisar igen, och kanske ska på utgång då också det hade varit ännu trevligare!

Ja du, nu sitter jag bara här och dricker mitt kaffe och bara "längtar" tills jag börjar jobba! Men det är pengar speciellt när man jobbar natt! Det är OB och grejjer då! 

Har inte mycket att tillägga just nu, mer än att jag kommer att skriva mer imorgon. 

Hejs

Emil Malm
2009-08-15 @ 16:50:31 Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fredag

16:27 20090814

Hejsan igen, ja då vaknade man kvart i fyra idag, jag som hade tänkt att vakna lite tidigare så man kanske kunde få någonting gjort!

Nu sitter jag iaf på mitt rum och dricker kaffe och har en snus under läppen, det är fan riktigt jävla underbart när man fortfarande är trött liksom.
Om ungefär en timme så sticker drar jag till jobbet och kommer nog inte hem förens vid 06:00 snåret. Jobbar stängning och då ska allt städas mm. och det tar en stund speciellt om det kommer en krog rush vid 02:00 - 03:00, då blir det ännu mer att städa. Men det är kul och det är ju OB-2 Efter 01:00 så det är nice, alltid extra cash i fickan.

Nu ska jag dricka upp resten av mitt kaffe och snoka runt lite till på internet. Vi hörs väl imorgon antar jag.

Gött!

Hejs

Emil Malm
2009-08-14 @ 16:32:52 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag

01:24 20090814

Hejsan!

Ja då är man hemma från jobbet igen då! 

Jag är faktiskt rätt duktig, jag har lagt in 3 inlägg idag! Det är bra gjort hoppas bara att det fortsätter såhär!

Men den är ju rätt tråkig för att det är så lite bilder mm. så jag ska ladda upp en bild efter jag har skrivit klart. Imorgon på dagen har jag inget planerat, börjar ju trots allt 18.00 så jag lär väl hinna skicka in ett och annat inlägg då också. Får se vad som händer, men jag har börjat spela poker igen i alla fall. Det är fruktansvärt roligt att spela poker, man får en adrenalin kick som inte finns av denna jord! I alla fall om det är mycket pengar som står på spel (eller mycket i % av det man går in med), då är det alltid lika kul när man börjar typ skaka av adrenalin. Jag förstår inte riktigt hur det går till att man kan få det av ett spel med pengar på nätet, har pengar en sån stor påverkan på en person?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag laddar väl upp en bild i stället..

Älskar lolcatz, så fruktansvärt sköna.    En av mina favoriter!

Haha lätt en av mina favoriter!

Hejs

Emil Malm
2009-08-14 @ 01:30:20 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Torsdag - Nu ringer han igen..

20:52 20090813

Hej.. 

Nu ringde Richard från jobbet och undra om jag kan komma upp och jobba i tre timmar..
Antar att jag lär ställa upp för det lilla kräket.. Haha nej då han är inget kräk men han har då inte alla fåglarna i buren i alla fall..

Så nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ge mig av, hörs

Hejs 

Emil Malm
2009-08-13 @ 20:54:43 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Torsdag - Ny design

20:44 20090813

Hej hej..
Idag har jag inte gjort så mycket som jag hade räknat med..

Börja dagen med att gå upp kl. 15.15 ungefär, gick ut och såg att pappa stod och plocka svartvinbär så jag hjälpte han lite grann, sen gick jag in och åt lite grann. 

Sen ut igen och hjälpte till med att gräva runt huset (vi ska isolera) fast det vart inte så mycket gräva ändå, vi ställde oss och spela badminton i stället.

Sen har jag bara setat och löka, titta lite på tv, setat lite vid datorn och lyssnat en del på volbeat.. 

Vi grillade idag så vi åt lite, sen gick jag upp till datorn igen med en kopp kaffe woohoo! och har fixat designen på bloggen, vart ganska nöjd tills vidare.. 

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, ska jobba natt fredag, lördag och söndag, det kommer klirra lite i kassan i alla fall..


Hejs

Emil Malm
2009-08-13 @ 20:49:31 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag - Jobba igen

09:23 20090811 

Hejsan, igår var jag ledig på 10 dagar känns inte som att man har jobbat 10 dagar i rad.

Kan vara därför jag inte har skrivit så mycket, jag skriver inte så mycket för jag sitter knappt vid datorn, har liksom inte tid att göra det.. Men nu har jag det jag börjar jobba kl 12.00 och slutar 19.00 ganska skönt ändå bara sju timmar. Men jag har ju bara sovit typ två timmar så det kanske blir rätt jobbigt ändå vet inte det får vi se.
 Jag sover rätt dåligt pga. att det är slut mellan mig och Edda och igår (eftersom jag var ledig) så kände jag verkligen av det liksom var lugn och nere i varv.

Det tog slut den 8/8 när hon kom upp hit till Mora för att träffa mig när vi skulle prata, vi hade bråkat en del på senaste tiden över telefon mm. så hon ville reda ut det och jag var inte riktigt förberedd på att hon skulle åka upp hit, men jag berättade hur det låg till.
Känslorna har börjat sinat det var därför jag inte trodde att det skulle hålla sen ska jag ju även in i lumpen i oktober så då hade det nog aldrig funkat, och vi hade en varsin framtidsplan som var exakta motsatsen mot varandras och kan ha varit därför jag tappade känslor.

Men det var som sagt igår det slog mig att det verkligen var slut om man säger så, det är något som fattas nu en trygghet som alltid har funnits där (eller iaf. i nästan 10 månader). 


Nu vill jag bara få min löne spec. hade varit rätt skönt att få reda på vilken lön man kommer få i augusti månad, har ju jobbat nästan 40 timmar på båda veckorna i juli så jag antar att det lär bli lite grann så man kan skriva in sig på körskolan och hälsa på nere i borlänge, kanske gå ut på roligheter..

Nej nu orkar jag inte skriva mer denna gång..

Hejs

Emil Malm
2009-08-11 @ 09:32:34 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Onsdag

23:39 20090805

Hej, som vanligt jobbar jag typ hela tiden fett med pröjs, jag jobbar över och har ingen ledig dag denna vecka, jag kan tyvärr inte skriva och uppdatera är dåligt med det eftersom jag jobbar typ hela tiden. Jag kommer jobba stängning alltså natt torsdag, fredag, och lördag, jobbar även på söndag och (kanske) är ledig på måndag.

Ja vi får se vad som kommer hända i framtiden, kommer nog ner till borlänge/falun i slutet av denna måndad, har mycket som susar runt i mitt huvud just nu och orkar bara med jobbet, och knappt det. Men jag ska orka mig ner till borlänge vill träffa alla polare som jag inte har träffat på ett tag, sen har jag en storasyster som inte allt för länge sen har fött en pojke som jag visste hela tiden men alla trodde det skulle bli en tjej, men jag har ju superman syn så jag visste det, så om ni träffar på han så heter han Alexander som mitt mellan namn, men ni kan kalla honom för Fahid för det kommer han att heta för mig ;)

Ska nog sova snart ses fuckfaces hejs!
2009-08-05 @ 23:43:51 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0