Fredag!

16:23 20090724

Hej, ledig idag skönt skönt..

Jobbade igår i typ 10 timmar hade 20 min rast, hehe ganska skönt dock att man kommer få in lite pengar i slutet av nästa månad fast man bara jobbar två veckor denna månad. 

Har inget speciellt planerat idag, funderar på att slipa klart min gitarr, så jag kan betsa den saten någon gång..
Har tittat på film idag, kommer dock inte ihåg vad fanskapet heter.. Men bra var den det var med Dezel Washington, som vanligt så är hans filmer bra.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och leker lite i photoshop, jag älskar photoshop det går att göra så roliga saker i det..
Nej som vanligt så tappar jag allt jag ska skriva så jag har inget mer att komma med just nu, ska försöka hålla denna blogg så aktiv som möjligt, men svårt med tanke på att jag knappt sitter vid datorn.

Jag..
lite reklam..

Hejs
2009-07-24 @ 16:29:28 Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Söndag

14:18 20090712

Hej,

ja då var det söndag igen då, och så ska man hjälpa pappa lite idag med lite småsaker i älvdalen. Sen ska vi på något jaktmöte det är väl det som är planerat idag. Sen får vi la se vad som händer. 

Jag börjar jobba imorgon iaf, eftersom det är tre utbildnings dagar så jobbar jag bara fyra timmar/pass :D fan va skönt ;)

Ja nu ska jag stänga av dumburken men vi hörs fuckface

hejs
2009-07-12 @ 14:21:08 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

17:50 20090710

Hejsan!
Ja då är det fredag igen, jag har inte skrivit här på länge nej jag vet och jag vill lära mig att bli en aktiv bloggare, men det är rätt svårt.. Idag har jag inte gjort så mycket som vanligt, men jag har i alla fall varit ute med hundarna och typ fixat diskmaskinen jag tycker att jag var duktig så jag gick upp till Ö&B och köpte mig 1kg Sour Winegums och 2L Coca Cola!

Men påvägen hem så tappade jag coken typ 2 gånger, den sista gjorde så att korken öppnade sig och det spruta ut en tredjedel kanske och kolsyran försvann (fast inte allt). Men det är gott i alla fall, sen har jag spelat lite Need for Speed Carbon som jag har installerat, det är ett ganska kort spel men roligt. 

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Hejs!
2009-07-10 @ 17:54:44 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0