Måndag!

09:15 20090119

Hej!
Just nu sitter jag i skolan på fysiken, ingen lärare han ligger hemma i influensa, Dask och davva sitter brevid och kollar på Johan Glans på youtube. Jag har bara setat vid datorn och kollat mail facebook mm. har rätt tråkigt faktiskt, men det är repning senare idag det blir skönt i alla fall. Alltid lika kul att spela lite musik, i detta band (som inte har ett namn) så spelar jag gitarr, i alla fall till denna låt (When you said nothing at all), tycker att den är rätt bra.

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, det var Edda och davva som tyckte att jag skulle börja skriva i min blogg igen så då tog jag chansen nu när jag inte orkar räkna fysik.

13:45 20090119

 Nu har jag haft Databashantering i 150 min med en ny lärare, han är bättre, yngre och roligare än våran förra lärare i samma kurs. Ganska drygt att ha det i 150 min dock, men jag har ju inte bara haft min uppmärksamhet till lektionen om man säger så. Nu har jag bara en lektion kvar, webdesign det är en rolig kurs med blandade klasser och det är väl roligt och lärorikt på olika sätt.

Hejs
2009-01-19 @ 11:25:34 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0