Tisdag.. dagen efter

12:28 20090526

Hej

Då är det tisdag igen då, sitter i skolan och skriver för det vart tydligen ingen religion vi var typ fyra personer. Ganska seg dag idag, spelade poker igår och drack öl (kanske för många för att spela poker), det gick som jag hade tänkt men kom inte hela vägen till final bordet. Mitt mål var att komma före Sved och zoRec och det gick som planerat.

Inte många dagar kvar till studenten nu, fan va skönt det jag har kvar att köpa är typ alkohol och ett par skor. Sen är det bara att ösa, fan va skoj det ska bli. Men även drygt ska ju sätta plant måndagen efter, måndag - fredag typ 07.00 - 16.00 eller något liknande kommer det bli resten av sommaren till oktober. Kommer kanske ha två veckors semester som max. I oktober ska jag rycka in i lumpen, elva månaders pina och skoj.

Har inte så mycket mer att skriva nu, sitter brevid davva och småpratar lite grann. Hans blogg länk kan ni hitta nere till vänter på min sida "d,"

hejs
2009-05-26 @ 12:39:00 Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Söndag eller Torsdag?

16:35 20090521

Hej!

Nu har jag fixat min layout på min blogg och funderar på att börja använda den. Men den stora frågan i det är med att blogga är hur jag ska få in att skriva blogg i min vardagsrutin. Jag är väl inte bäst på att spendera massa tid framför en blogg liksom. Jag är ju inte den vana skrivaren om man säger så.

Men idag har jag sovit ut, skönt att gå upp tio över två på en torsdag (fast det är en söndag). Jag har till och med städat mitt rum en dag som denna. Skulle egentligen vara med älsklingen idag men planerna vart ändrade så jag stannar hemma idag och åker in till borlänge imorgon. Jag ska jobba fredag och lördag. Sen ska jag väl hem på söndagen, och på måndag när vi är lediga från skolan ska jag spela poker med några kompisar (fytioåttamans tunering), det ska bli riktigt roligt. Finns ju en del prispengar i potten om man nu skulle vinna (har ju en chans på 1/48). Men nu orkar jag inte skriva nå mer.

hejs
2009-05-21 @ 16:43:17 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0